15.3.2024

KOPOS KOLÍN a.s., mint  egy hagyományos cseh gyártó az elektromos szerelési anyagok piacán, széleskörű megoldásokat kínál különböző építési folyamatokhoz.

Fontos megjegyezni, hogy a betonba öntött dobozok esetében magasabb követelményeknek kell megfelelni a merevség, a tömítés, a hőmérsékleti és kémiai ellenállás terén.
A KOPOS KOLÍN a.s. termékskálájában olyan dobozokat találhat, amelyeket progresszív kettős injekciós technológiával készítenek, puha membránnal ellátott bevezető nyílásokkal. A vásárló többféle doboz típus közül választhat, amelyek eltérnek mélységükben valamint a fedelükben, melyek különböző alakúak és átmérőjűek. Minden változat magas minőségű, könnyen használható és sorolható.
A dobozok mellett az új betonba öntött dobozrendszer szerelési füleket is kínál a közvetlen rögzítéshez a fém szerkezethez, valamint erősen tapadó mágneseket, amelyek acél szerkezetekhez való felhelyezésre szolgálnak. Továbbá, támasztékot az ellenkező irányú szereléshez, valamint egy csillárhorog támasztékot, így minden doboz alkalmas a lámpatestek felszereléséhez is.
Természetesen az öntött betonba való csövek széles skálája is elérhető.

Gondoskodunk róla, hogy az áram teljesen rejtve legyen még a betonban is.

Az öntött betonba történő szerelésnek sajátos specifikációi vannak