Anyagok a KOPOS KOLIN a.s. honlapján szerzői jog védelem alatt állnak. Az összes anyag nem kereskedelmi célú. Ezek a feltételek a weboldal minden nyelvi változatára vonatkoznak.

Minden jogot fenntartunk.

Az anyagok csak nem kereskedelmi és személyes használatra elérhetőek el. Ön elfogadja, hogy minden szerzői jog megmarad a jogtulajdonosnál. Ön tiszteletben tartja az itt felsorolt tulajdonjogokat is. Ezen webhelyek tartalmát nem lehet terjeszteni, módosítani, továbbítani vagy tovább használni.

Az oldal használatát a következő kifejezések és egyéb jogszabályok határozzák meg. A webhely elérésével és megtekintésével elfogadja a feltételeket kifogás nélkül.

Feltételek

Hacsak másképpen nem említjük, minden, ami a webhelyeken van, szerzői jogvédelem alatt áll, és a feltételeknek megfelelően kell használni, kivéve, ha a KOPOS KOLIN a.s. írásban engedélyezte.

A KOPOS KOLÍN a.s. megfelelő erőfeszítéseket tesz a webhelyken található pontos és naprakész információk megőrzésére. A KOPOS KOLIN a.s. nem biztosít garanciát vagy nyilatkozatot a pontosság és a naprakészség tekintetében. Nem vállalunk semmilyen felelősséget a webhely tartalmával kapcsolatos hibákért vagy hiányosságokért, amelyek minden erőfeszítés ellenére történtek.

A webhelyek használata és megtekintése kizárólag saját felelősségére történik. A KOPOS KOLÍN a.s. és alkalmazottai és mindenekelőtt a webhely adminisztrátorai nem vállalnak felelősséget semmilyen közvetlen, véletlen, következményes, közvetett károkért, amelyek az oldal használatából eredhetnek. Nem vállalunk felelősséget, és nem vállalunk garanciát azon esetleges károkért, amelyek Önt a webhelyekhez való hozzáférés, használat vagy böngészés, illetve az anyagok, adatok, szövegek, képek vagy videoklipek letöltésekor keletkezhetnek.

A webhelyeinkhez kapcsolódó összes linket nem ellenőriztük részletesen (különösen ügyfélkapcsolatunk és webhelyeink értékesítési pontjait), és nem vagyunk felelősek az oldalhoz kapcsolódó egyéb webhelyek tartalmáért. Az ezekre az oldalakra, külső vagy más webhelyekre mutató linkek az Ön saját felelősségére kerülnek megtekintésre.

KOPOS KOLÍN a.s. a Szolgáltatási feltételek frissítésével bármikor módosíthatja ezeket a feltételeket. Minden szövegverzió kötelező a látogatók számára.