A KOPOS KOLIN a.s. (KOPOS KOLIN Nyrt.) jelenleg több mint 5000 féle terméket gyárt. Termékeink közé tartoznak a vezetékes dobozok, csatornák, parapet csatornák, csövek, kettős falú védőcsövek (üzleti márka KOPOFLEX® és KOPODUR® rendszer), megosztott kábelcsatorna KOPOHALF® és kábelmenedzsment rendszerek. A vállalat környezetbarát termékeket is gyárt, például halogénmentes és ólommentes anyagból készült műanyag termékeket. Az épületek biztonsága iránti növekvő igényeket tiszteletben tartva fejlesztettük ki a tűzálló funkciómegtartó rendszereket. Az első tűzállósági tesztet 2009-ben végeztük el. A vállalat a NEUTROSTOP árnyékoló blokkok gyártására szolgáló technológiát is használja, amely a környezetet védi a neutron sugárzás ellen.

A cseh és a világszerte növekvő piaci igények arra ösztönöznek bennünket, hogy folyamatosan bővítsük üzleti tevékenységünket több országra. A KOPOS termékeket jelenleg két helyen állítják elő, Kolinban és Ukrajnában a Zhitomir régióban. A vállalat külföldi üzleti tevékenységeit is fejleszti, és a világ más részein, például Litvániában, Lettországban, Észtországban, Dániában, Franciaországban, a Benelux államokban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Norvégiában vagy az Egyesült Arab Emírségekben erősíti piaci pozícióját.

KOPOS KOLIN a.s. több mint 400 főt foglalkoztat, és további 150-et a tizenegy leányvállalatánál. Felismertük azt, hogy a vállalat alkalmazottai a KOPOS márka sikerének kulcsa. Munkatársaink generációi cégünk különböző funkcionális területein dolgoznak.

A vállalat ISO 9001, ISO 14001 és ISO 50001 tanúsítványokat, valamint a „Cseh Minőség” és a „Biztonságos Vállalat” nemzeti bizonyítványokat kapott.

A modern technológia biztosítja a folyamatos termékfejlesztést, és lehetővé teszi a KOPOS KOLIN a.s. vezető szerepét a villanyszerelési anyagok fejlesztésében.

KOPOS KOLÍN a.s.
Havlíčkova 432, Kolín IV
280 02 Kolín
Czech Republic

IČ: 616 72 971
DIČ: CZ61672971

A cég bejegyzése a prágai önkormányzati bíróságok kereskedelmi nyilvántartásában, a B szakasz 3689. pontjában található.


Logo KOPOS                    Logo KOPOS                    Logo KOPOS

Logo KOPOS                    Logo KOPOS                    Logo KOPOS