6.11.2023

A higiéniailag tiszta és biztonságos környezet pl. az egészségvédelemben, laboratóriumokban és közösségi helyeken egy ösztönös elvárás mindannyiunk számára.

Hogy biztosítsuk ezeket az elvárásokat, mikor a KOPOS fehér csatornáit és parapet csatornáit használjuk ezekben a közegekben,leteszteltettük őket, hogy a műanyagokon milyen hatást fejtenek ki a mikroorganizmusok. A tesztet a Nemzeti Egészségügyi Intézet végezte az EN ISO 846:2019 szabvány szerint és az eredmény azt mutatta, hogy a KOPOS fehér csatornái és parapet csatornái nem szolgálnak táptalajául a következő baktériumoknak: ESCHERICHIA COLI (hasmenéses megbetegedések), STAPHYLOCCUS AUREUS (ételmérgezések), KLEBSIEL/A PNEUMONIAE (tüdőgyulladás és egyéb fertőzések), PSEUDOMONAS AERUGINOSA (húgyúti fertőzések, középfülgyulladás), ENTEROCOCCUS FAECALIS (húgyúti fertőzések, hasüregi fertőzések), BACILLUS SUBTILIS (szénanátha bacilus), SALMONELLA ENTERICA (szalmonella), LEGIONELLA PNEUMOPHILA (legionella), CANDIDA ALBICANS (gombás fertőzések).

A KOPOSNÁL első számú szempont a  minőség, ebből kifolyólag állandóan próbáljuk tertmékeinket  fejleszteni , így most partnereink egy plusz hozzáadott értéket kapnak a termékhez, ugyanazon az áron, mint eddig.