10.6.2022

Az egyre növekedő lakás fenntartási költségek, valamint a környezettdatosság eredményeként ma már egyre többen döntenek az ingatlanjaik hőszigetelése mellett, habár a minőségi hőszigetelés is az apró részleteken múlik, amelyhez a villanyszerelés is hozzátartozik. Sajnos még manapság is látni nem megfelelően kivitelezett homlokzati villamossági szerelést. Ezek eredménye a rövid időn belül romló homlokzati felület, amely javítása költséges és sokszor látható felületi hibákkal is jár.

A jó minőségű villanyszerelés alapja a hőszigetelésben a vezetékek megfelelő és szilárd rögzítése, például egy szerelvénydobozzal a kapcsoló alatt. Egy másik fontos jellemző a hőhidak minimalizálása. E két alapkövetelmény teljesítésével hosszú élettartamot biztosíthatunk a hálózatnak, valamint magának a szigetelésnek és a homlokzatnak is.

KEFZ 80/VDZ - utólag hőszigetelésbe rögzíthető szerelvénydoboz készlet

KEFZ 80/VDZ_KB - utólag hőszigetelésbe rögzíthető szerelvénydoboz készlet   KEFZ 80/VDZ_KB - utólag hőszigetelésbe rögzíthető szerelvénydoboz készlet

Legalább 80mm vastag hőszigetelésbe alkalmas szerelvénydoboz. Polisztirol és kőzetgyapot szigetelésekhez is megfelelő. Rögzíthető már elkészült szigetelésbe is. Gumis bevezetésű szerelvénydoboz. A készlet tartalmazza a készülék alátétet, a szerelvénydobozt, a kézi fúrószettet, a szükséges csavarokat és a szerelési útmutatót.

MDFZ 80/VDZ - utólag hőszigetelésbe rögzíthető szerelőlemez készlet

MDFZ 80/VDZ_KB - utólag hőszigetelésbe rögzíthető szerelőlemez készlet   MDFZ 80/VDZ_KB - utólag hőszigetelésbe rögzíthető szerelőlemez készlet

Mozgásérzékelőkhöz, kamerákhoz, legalább 80mm vastag hőszigetelésbe. Polisztirol és kőzetgyapot szigetelésekhez is megfelelő. Rögzíthető már elkészült szigetelésbe is. A szerelőlemez 4-5mm átmérőjű csavarokhoz megfelelő. Terhelhetőség: 15N. A készlet tartalmazza a készülék alátétet, a sszerelőlemezt, a kézi fúrószettet, a szükséges csavarokat és a szerelési útmutatót.