6.4.2023

Az elmúlt években jelentős növekedést tapasztaltunk, amely lehetővé tette számunkra, hogy még több terméket kínáljunk ügyfeleinknek. Azonban a jelenlegi helyszínünk ezt már nem tudja kiszolgálni. Éppen ezért izgatottan jelentjük be, hogy költözünk egy új és nagyobb helyszínre!

Az új helyszín előnyei

Az új helyszín nem csak nagyobb, hanem sokkal jobb szolgáltatásokat is kínál. Az új raktárunkban modern körülmények között tároljuk majd termékeinket. Új raktárunk továbbra is közel lesz az M0-áshoz, így az áru átvételi ideje nem fog növekedni.

Új címünk: 2151 Fót, Telkes Mária út 2. (a cím már megtalálható a Google Maps-en) - FT6 épület

Az új raktár mérete és elhelyezkedése

Az új raktárunk mérete másfélszerese lesz a jelenlegi raktárunknak. Ez azt jelenti, hogy több terméket tudunk tárolni, így az ügyfeleink számára szélesebb választékot tudunk kínálni. Az új raktárunk elhelyezkedése kiváló lesz az ügyfeleink számára, mivel közel van a városhoz és a fontos közlekedési csomópontokhoz. Az új raktárunkban modernebb berendezések és eszközök lesznek, amelyek megkönnyítik majd a munkánkat.

A költözés kihívásai

A költözés nagy kihívás számunkra, mivel nagyon sok árut kell mozgatnunk, de nagyon izgatottak vagyunk, mivel tudjuk, hogy az új helyszínünk sokkal jobb lesz az ügyfeleink számára.

A költözés idején, 2023. április 17-24. között a rendelésfeldolgozás, a kiszállítás és az áruátvétel szünetelni fog. Amennyiben a dátumokat illetően változás következik be, azonnal értesíteni fogjuk Partnereinket.

Köszönjük a türelmet és megértést!